Köszöntünk a Vasi Gazdaság oldalán!

A vasigazdasag.hu Vas megyei vállalkozókat és vállalkozni vágyókat tömörítő közösség. Ide belépve a felhasználó olyan hasznos információkhoz juthat, amelyek segítik a vállalkozása fejlődését, munkavállalóként pedig a szakmai előremenetelét. A regisztráció után a felhasználó saját profiloldalt hozhat létre. Itt megadhat magáról számára és mások számára fontos információkat, elérhetőségeket és csatlakozhat különböző csoportokhoz. Érdeklődési körének megfelelő bejegyzésekhez szólhat hozzá, véleményt nyilváníthat, így részt vehet Vas megye gazdasági életének alakításában. A felületen szakmai blogbejegyzéseket olvashat, amelyek “vitaindító” formában készülnek. A felhasználók megoszthatják saját álláspontjukat is az adott témáról, illetve saját posztokat is közölhetnek és témákat generálhatnak.

A regisztrált felhasználók részt vehetnek a rendszeres webináriumokon*, amelyek később archív formában is megtekinthetők. A webináriumokban feltehetik kérdéseiket, amelyekre azonnal választ is kaphatnak az aktuális előadónktól.

Mi az a webinárium*?

A webinárium egy élő előadás, amit az interneten keresztül közvetítünk. A Vasi Gazdaság közösségének tagjai lehetőséget kapnak arra, hogy ezeken részt vegyenek és a kérdéseiket feltegyék. Amennyiben lemaradtak volna az élő adásról, később azt rögzített formában nézhetik vissza az oldal archívumban.

A Vasi Gazdaság közösségének bárki tagja lehet, akár vállalkozó, alkalmazott vagy vállalkozást indítani szándékozó személy.

A blogokban a Vasi Gazdaság szerkesztői által felkért szakértők posztolnak, ezekre a tagoktól reagálásokat, kommenteket vár a szerkesztőség. A blogokat és a bejegyzéseket külön kategóriákba rendezzük, így a felhasználó könnyedén megtalálja a neki fontos tartalmakat. Hetente több alkalommal születnek új bejegyzések, így érdemes rendszeresen visszatérni az oldalra. Továbbá a tagok is generálnak tartalmat, így bizonyára minden felhasználó naponta talál magának értékes, új információkat.

Kik lehetnek szakértők, kiemelt blogok szerkesztői?

Bárki lehet. A Vasi Gazdaság szerkesztői ugyan megkeresnek helyi vállalkozásokat, hogy egy-egy témában mondják el az észrevételeiket, adjanak tanácsokat másoknak, azonban nem csak a megkeresett szakértők írhatnak kiemelt bejegyzéseket, hanem más vállalkozások képviselői is. Küldd el az általad fontosnak tartott témát a Vasi Gazdaság e-mail címére, és mi egyeztetés után publikáljuk azt az oldalon.

Mit lát, aki nem regisztrál?

Az oldalon nem regisztrálók csak egy-egy felhívást látnak és az egyes bejegyzések bevezetőjét tekinthetik meg. A teljes tartalomhoz csakis regisztráció után lehet hozzáférni. Ide értve a webináriumokon való részvételt is.

Kitől kérdezhetek?

A Vasi Gazdaság működését a Burkon.Media koordinálja. Az oldallal kapcsolatos kérdéseket e-mailben teheted fel, ezekre a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk választ adni.

Az oldal regisztrálói, bejegyzései, hozzászólásai folyamatosan ellenőrzöttek. Az ide nem illő kommenteket az oldal adminisztrátora indoklás nélkül törölheti. Többszöri “nem illő viselkedés” esetén pedig a tag ki is zárható a közösségből.

 

Ha még nem regisztráltál, tedd meg MOST! Várunk Téged is a közösség aktív tagjai között!

 

ADATKEZELÉS – A REGISZTRÁCIÓ ELŐTT OLVASD EL!

A vasigazdasag.hu oldalon regisztrált felhasználók adatait az üzemeltető és az oldal támogatója, azaz a Burkon.Media, illetve a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara harmadik személynek nem adja át. A regisztrált felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az ő érdeklődési körébe tartozó információkat – ezt a csoportokhoz való csatlakozás és a hozzászólások alapján szűrjük – az üzemeltető és az oldal támogatója küldjön számára. A hírlevélről a leiratkozás bármikor lehetséges.

A regisztrált felhasználó által közzétett bejegyzésekért, illetve hozzászólásokért az oldal üzemeltetője és támogatója nem vállal felelősséget. Ezzel együtt rendszeresen ellenőrizzük a kommenteket. Így amennyiben a felhasználó másokat sértő, nem illő bejegyzést tesz, azt az adminisztrátor bármikor törölheti, továbbá jogában áll az adott felhasználót kitiltani az oldalról, regisztrációját törölni. Az oldalra belépő felhasználók regisztrációjukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy név nélküli statisztikák készüljenek az oldalon belüli tevékenységekről.

Ki kezeli az adatokat?

A Burkon.Media, a Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt.
Szerkesztőség: Szombathely, Kőszegi u. 2.
E-mail: info@burkonmedia.hu

Az oldal üzemeltetője, a Burkon.Media és az oldal működését támogató Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mindent megtesz annak érdekében, hogy a felhasználó által megadott adatok ne kerüljenek harmadik személyhez. Az oldal biztonságát szem előtt tartva igyekszünk működtetni a felületet.

Az adatlap kitöltésekor bizalmas információkat ne adj meg. Címet, telefonszámot, e-mail címet csak olyannak adjál ki, akiben teljes mértékben megbízol. Az így harmadik személyhez került adatokért nem vállalunk felelősséget. A regisztrációkor megadott e-mail cím más felhasználók számára nem lesz elérhető.

Fontos nekünk a felhasználó bizalma, ezért igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a vasigazdasag.hu biztonságosan működjön, ezáltal segítse a szakmai előremenetelt és a vállalkozás a fejlődését.