Európa-nap: Vas megyei egyetemi tanáré lett a bulgáriai nyeremény út

Egy szombathelyi egyetemi tanár, Katona Attila nyerte a Europe Direct irodák országos, Európa-napi játékának fődíját, egy bulgáriai utat. A nyereményhez Kovács Vince, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is gratulált a szerencsésnek.

EU-nap KATONA ATTILA

Bár nem csak szerencse, tudás is kellett ahhoz, hogy Katona Attila bejusson a legjobban válaszolók közé. Mint elmondta: “A játékban egy totó kitöltése volt a feladat, amibe jó néhány olyan kérdés is bekerült, amikre felkészülés után is nehéz választ adni”. De a szombathelyi tanárnak sikerült. A résztvevő játékosok közül Katona Attila került a döntőbe, ahol Fortunának hála, az ő nevét húzták ki – számolt be az élményekről a szerencsés. Aki azt is közölte, hogy a nyeremény egy egy hetes bulgáriai út. Katona Attila kérdésünkre elmondta, hogy az EU-s játék számára egy intellektuális kihívás is, ezért szinte minden évben kilátogat Szombathelyen az Európa-napi eseményre. Ahol egyébként nem csak a totó az egyetlen attrakció. Akár az uniót érintő ügyekben, a mukavállalással és a vállalkozás indítással kapcsolatos kérdéseket is fel lehetett tenni a Europe Direct iroda szakértőinek. Persze ezekről nem csak az Európa-napon lehet tájékozódni Szombathelyen, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Europe Direct irodájában folyamatosan várják az érdeklődőket.

Az Európa-naphoz hasonló következő esemény a “Csobbanj Európával!” elnevezésű lesz. Ennek keretében a sárvári és a bükfürdői strandon is lehet majd informálódni az EU-ról. Ennek a részletei itt.

A Katona Attilával készült beszélgetésünk az alábbi videóban tekinthető meg.


- VasiGazdaság

A bejegyzés elkészítését a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatta. A kamara célja, hogy az itt megjelent információkkal és további, ehhez hasonló tartalmakkal segítse a helyi vállalkozókat az üzleti fejlődésben.

Szólj hozzá!

Muszáj bejelentkezned, hogy hozzászólhass!