Evernote jegyzetelő sablonok az ünnepi készülődéshez – Meg ahhoz, hogy sikeres legyen a 2019-es esztendő

Nem csak az üzletben, hanem a magánéletben is fontos a jó tervezés. Az ünnepi időszakban különösen. Gondold csak végig, mennyi apró teendő van ilyenkor, és mennyi ezek közül olyan, aminek az elmulasztása vagy hiányos teljesítése stresszes helyzeteket idézhet elő…

Sok. Az ajándék vásárlástól kezdve a vendégek fogadásán át a fa díszítéséig rengeteg teendőnk van ilyenkor. De ez csak akkor okoz frusztráltságot, ha nem tervezzük meg a dolgokat. Az Evernote-nál – ez egy jegyzetelő alkalmazás – legalábbis ezt gondolják. Ezért létre is hoztak olyan jegyzet sablonokat, amik az ünnepi teendők menedzselésében vannak a felhasználók segítségére. A sablonok gyűjtőneve Holiday Collection. Így keressétek az alkalmazásban. Itt találsz party tervezőt, ünnepi menü tervezőt és ajándék vásárlást segítő sablont is.

holiday-template-blog-post_large_2600x1000-1-1024x394

De mivel az év végi szünet nem csak a karácsonyról szól, ezért a szilveszterhez és az új évhez kapcsolódó sablonok is kerültek a Holiday Collectionba. Olyanok, amikkel az újévi fogadalmakat rendszerezheted. Van a sablonok között pénzmegtakarítást segítő verzió, illetve olyan is, ami a fogyásban, illetve a fitt életmód megtartásában segít. Persze a listából a karrierhez és az üzleti célokhoz kapcsolódó sablonok sem maradhatnak ki.

A gyűjteményben található például egy “új munka sablon” is. Ha váltanál, ez egész jó támogatást adhat. De az Evernote-nál nem csak az alkalmazottakra gondoltak. Készült sablon a vállalkozóknak is. A stratégia tervező például ilyen.

Illetve újra bekerültek az app-ba a napi és a heti tervezők mellé a havi és az éves naptárak is.

Szóval minden adott ahhoz, hogy előkészülj 2019-re. Az ünnepek alatt akár erre is szánhatsz időt. Helyezd magadat kényelembe, és tervezz a jövő évre! Az ünnepi sablonok között 17 darabot találsz. Ezek itt érhetők el.

De ne csak az ünnepek alatt használd az Evernote-ot! Egész évben jól jöhet ez az üzleti alkalmazás.

 

- munkaügy, produktivitás

A bejegyzés elkészítését a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatta. A kamara célja, hogy az itt megjelent információkkal és további, ehhez hasonló tartalmakkal segítse a helyi vállalkozókat az üzleti fejlődésben.

Szólj hozzá!

Muszáj bejelentkezned, hogy hozzászólhass!