Ipar 4.0 technológiai bemutató és workshop kkv-k részére

Szombathelyre hozzuk az Ipar 4.0 Országjárást! – Regisztráljon és vegyen részt az eseményen, induljon el a fejlesztési projektben! A projektben sikeresen részt vevő cégek belépést nyernek további, technológiai fejlesztési pályázatokba.

Az ipar fejlődésének új iránya, hogy a termelési folyamatok hatékony szervezése keretében az eszközök önállóan kommunikálnak és összehangoltan működnek az anyagáram mentén. Nem csak technológiai fejlődésről van szó. A szemléletmód jelentős megváltoztatására van szükség mind az egyén, mind a vállalatirányítás szintjén, amellyel már önmagában is jelentős versenyképesség-növekedést érhet el egy vállalkozás. 

Az ipar 4.0-ás eszközök használata 20-40 százalékos, gyorsan realizálható termelékenységjavulást eredményezhet, ezen felül megoldást kínál a rendelkezésre álló szűkös emberi erőforrás még hatékonyabb alkalmazására is. 

A hazai termelő kkv-k számára ma már elengedhetetlen, hogy ipar 4.0-val foglalkozzanak, amennyiben szeretnének lépést tartani versenytársaikkal. Most itt a kiváló alkalom, hogy megismerkedjenek a témával, és elinduljanak a fejlesztés útján.

fb_Szombathely_post_kép

2018. október 24-én Szombathelyre érkezik az Ipar 4.0 Országjárás, mely a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a GINOP-1.1.3-16-2017-0001 kódszámú „Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt – Csatlakozzon Ön is az ipar jövőjéhez!” elnevezésű program közös eseménye.

Helyszín: Kámoni Arborétum (9700 Szombathely, Szent Imre herceg u. 84/b.)

Első sorban Vas megyében működő feldolgozóipari kkv-k vezetőit és munkatársait várjuk, de korlátozott számban további érdeklődőt is fogadunk. A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés és további feltételek: https://ipar4.hu/hu/page/orszagjaras

A projekt célja, hogy a feldolgozóiparban működő hazai mikro-, kis- és középvállalkozások megismerhessék a saját működésükbe is beilleszthető nagyvállalatoknál működő legújabb technológiákat, valamint módszertani ismereteket kaphassanak ezek bevezetésének és alkalmazásának megkönnyítésére. Ennek a célnak egyik eszköze az összesen 20 állomásból álló Ipar 4.0 Országjárás.

- VasiGazdaság

A bejegyzés elkészítését a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatta. A kamara célja, hogy az itt megjelent információkkal és további, ehhez hasonló tartalmakkal segítse a helyi vállalkozókat az üzleti fejlődésben.

Szólj hozzá!

Muszáj bejelentkezned, hogy hozzászólhass!