Ki segít a vállalkozásomnak Vas megyében, hogy sikeres legyek az uniós pályázatokon?

Hogyan lesz meg az önerőm a pályázathoz, egyáltalán melyik pályázaton érdemes indulnom? Ki tud segíteni a vállalkozásomnak abban, hogy nyerjünk egy kiíráson? Ezek a kérdések most a Vas megyei vállalkozók jelentős részét is foglalkoztatják. Mi most ebben igyekszünk egy kicsit segíteni.

Számos pályázatíró vállalkozás érdeke, hogy információival, tudásával segítse a pályázni szándékozó cégeket. De a leginkább érintettek mégis csak a bankok. Ezért nem hagyhatják, hogy kimaradjanak abból, hogy a vállalkozások segítése útján közös sikereket érhessenek el.  Ennek érdekében pedig a legtöbb pénzintézet közvetlen pályázati segítségnyújtást kínál a cégeknek.

Ha tehát pályáznánk, nézzünk körül a vállalkozásunk bankjának a szolgáltatásai között. Lehet, hogy komoly segítséget kaphatunk.

Mi megtettük, megnéztük, hogy egyes bakok mivel járulnak hozzá a sikeres pályázatokhoz. Lehet, a Te bankod is köztük van.

Kezdjük a Budapest Bankkal. Itt pénzügyi és szakmai megoldással segítik a vállalkozókat. Pályázatíró cégeket, tanácsadókat ajánlanak, és kifejezetten pályázatokhoz passzoló pénzügyi termékeket is kínálnak. Ezek a pontos szolgáltatások: hírlevél, telefonos segítség, személyes tanácsadás, pénzügyi megoldások kidolgozása és természetesen finanszírozási termékek kínálata. A teljes szolgáltatási kör itt.

A CIB Banknál is hasonló a kínálat. A pályázati hitelek mellett naprakész hírekkel és szakértői tanácsadással segítik a vállalkozókat. Erről itt tudhat meg többet.

Az Erste Bank külön Eu-irodát hozott létre. Ahol az alapcél a korábbiakhoz hasonló. Vagyis megválaszolják a finanszírozási kérdéseket, megkeresik a fejlesztési ötletekhez illeszkedő támogatás lehetőségeket. És még a pályázat megírásában, valamint a projekt zárását követő pénzügyi jelentések szakszerű elkészítésében is közreműködnek. A részletes szolgáltatáscsomag itt.

Pályázatok Vas megye

Érd el a kítűzött célt!

A K&H Bank tanácsadást kínál. Feltérképezik az ügyfelek lehetőségeit, és ehhez igyekeznek pályázati lehetőségeket felkutatni.  Sőt, a pályázatokat össze is készítik, és alátámasztásként üzleti elemzést, megvalósíthatósági tanulmányt is készítenek mellé. A honlapjukon ezt írják: “Az elkészített pályázatok minőségét 90 százalékos sikerrátánk tükrözi.” Egyébként hírlevél feliratkozásra itt is van lehetőség.  Részletekért klikk!

Az MKB Banknál az uniós hitelek mellett pályázati tanácsadást is kínálnak. Ami itt is bevont tanácsadói körrel együtt történő egyedi tervezést jelent. Tudjon meg többet!

Az Unicredit Bankban is minősített pályázati tanácsadói partnerekkel együttműködve dolgoznak. Így találják meg az adott vállalkozás számára leginkább megfelelő pályázati forrást. Emellett a pályázati dokumentáció összeállításában és benyújtásában is segítenek. Részletek itt.


Az OTB Bank külön pályázati oldallal rendelkezik. Ez pedig Palyazatpartner.hu. Amit itt találunk, az nagyjából hasonló a többi pénzintézet szolgáltatásához. De azért van, amit máshogy kínálnak. Egyebek mellett találunk itt online előszűrést. Aktuális híreket, infografikákat és hírlevél feliratkozási lehetőséget is. A komplett “pályázati csomag” tartalmaz beruházás és finanszírozás tervezést, pályázatkészítést, projektmenedzsmentet, minőségbiztosítást és finanszírozási tanácsadást is. Egyebek mellett árfolyam- és kamatkockázattal kapcsolatos tanácsadást és cégek megvásárlásához, eladásához kapcsolódó tanácsadás is.

Vas megyei pályázati lehetőségek itt! Ne maradj le, iratkozz fel az értesítési listánkra!

 

Összességében az látszik, érdemes a bankokhoz fordulni, ha pályáznánk. A pénzintézetek ugyanis ha nem szakértővel dolgoznának, a saját jövedelmezőségüket sodornák veszélybe. Így valószínűleg mindent megtesznek azért, hogy a vállalkozásunk sikeresen pályázzon. Persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy pályázati tanácsadó céget ne vonjunk be a projektbe. Inkább csak arra hívnánk fel a figyelmet, hogy ügyeljünk az ilyen típusú partner kiválasztására. Mindig nézzük meg, hogy megbízható-e az adott tanácsadó!

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egyébként a szakértő partnerén keresztül ingyenes pályázati tanácsadást kínál. Erről Vas megyei vállalkozóként mindenképpen érdemes tájékozódni.

- Pályázatok, Pénzügy, Vállalkozásfejlesztés, vállalkozói hitel

A bejegyzés elkészítését a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatta. A kamara célja, hogy az itt megjelent információkkal és további, ehhez hasonló tartalmakkal segítse a helyi vállalkozókat az üzleti fejlődésben.

Szólj hozzá!

Muszáj bejelentkezned, hogy hozzászólhass!