Modern Vállalkozások Programja – Digitális KKV nap Szombathelyen (MEGHÍVÓ)

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Vállalkozások Programja tisztelettel meghívja Önt a Szombathelyen megrendezésre kerülő DIGITÁLIS KKV NAPJÁRA a Google Digital Workshop programmal közös eseményre: Kereskedj digitálisan!

A Modern Vállalkozások Programja – Digitális KKV Nap rendezvény célja a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása, naprakész üzleti tudásának növelése.

Célunk, hogy információs napunk keretében a hazai vállalkozások első kézből kaphassanak tájékoztatást a digitális vállalkozásfejlesztés külső finanszírozásának lehetőségeiről és a legújabb informatikai trendekről. Egyúttal lehetőséget nyújtunk egy közös, interaktív beszélgetésre a résztvevők, a szakmai tanácsadók, az informatikai megoldásokat bemutató szállítók és a hitelt nyújtó bankok képviselői között.

Információs napunk fókuszában az e-kereskedelem áll.


  • Időpont: 2018. július 17.  14:00 óra
  • Helyszín: Szombathely
  • Projektgazda: Magyar Kereskedelmi és Iparkamra

 

Kérem, hogy részvételi szándékát az alábbi linken szíveskedjen jelezni:

https://vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/esemeny.html?cid=423


Felhívjuk figyelmét, hogy részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen – a támogatás felhasználásának ellenőrzése céljából- fényképek, illetve videófelvételek készüljenek.

Részletes program.

 

- Egyéb

A bejegyzés elkészítését a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatta. A kamara célja, hogy az itt megjelent információkkal és további, ehhez hasonló tartalmakkal segítse a helyi vállalkozókat az üzleti fejlődésben.

Szólj hozzá!

Muszáj bejelentkezned, hogy hozzászólhass!