A teljes tartalom ingyenes regisztráció után érhető el, viszont ha feliratkozol az adott listára, rendszeresen értesítünk az új üzleti lehetőségekről. De ne felejtsd el, hogy a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában is kérhetsz pályázati tanácsokat. A kamara munkatársai ügyfélfogadási időben tájékoztatnak a legfontosabb, Téged, illetve a vállalkozásodat érintő kérdésekről.

Ne maradj le a legújabb pályázati lehetőségekről!

Új pályázat nem sok van, kedvező kamatú hitelből viszont egyre többet találni a piacon

Új, vállalkozásoknak szóló pályázat kiírása már csak elvétve jelenik meg. Ha találkozni is friss konstrukcióval, az is csak hitel típusú. Ami persze több, mint a semmi. Főleg, hogy ezek a hiteltermékek évről-évre egyre kedvezőbb kamatozásúak. A visszatérítendő uniós támogatások mellett ott vannak például az NHP-s konstrukciók, a Széchenyi-hitel konstrukciók és az MFB kölcsönei is.

Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése – GINOP-5.1.9

Negyvenmilliárd forintos keretösszeggel megjelent a “Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása” és az “Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása” című kiemelt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében – tájékoztatta Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár az MTI-t.

GINOP-6.1.6-17

Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára

GINOP-5.2.4-16

Gyakornoki program pályakezdők támogatására

GINOP-4.1.1

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

GINOP-3.2.2

Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása (vállalatirányítási rendszer)

Újabb 5 milliárd forintból fejleszthetnek a kkv-k

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2018. január 6-ától újabb, 5 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdet a mikro-, kis-és középvállalkozások munkahelyteremtő és -megőrző beruházásainak elősegítésére: a támogatási összegből csaknem 600 kkv-nál több ezer új munkahely jöhet létre és még több őrizhető meg – nyilatkozta a nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.