Pályázat a Digitális Szombathely projekthez kapcsolódó digitális fejlesztések kivitelezésére

Szombathely MJV közgyűlése és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VMKIK) pályázatot hirdet Vas megyei (szombathelyi) informatikai szolgáltatók számára a szombathelyi mikro- és kisvállalkozások digitális infrastruktúrájának, tudásának, ismereteinek fejlesztésére.

A pályázat keretében 100 szombathelyi székhelyű vállalkozás kaphat modern, új honlapot, kommunikációs lehetőséget Szombathely MJV finanszírozásában, a VMKIK szakmai közreműködésével. Jelen pályázat keretében kerül kiválasztásra az az informatikai szolgáltató, aki a vállalkozások számára megfelelő kialakítású, tartalmú honlapok létrehozását elvégzi az alábbiak szerint.

Elvárások:

 

 1. A szolgáltató szombathelyi szék- illetve telephellyel rendelkezik, nincs kamarai- vagy köztartozása, nem áll felszámolás- vagy csődeljárás alatt.
 2. 100 db, egyedileg testre szabható honlap elkészítését kérjük a pályázaton kiválasztott, szombathelyi székhelyű vállalkozások (továbbiakban Megrendelők) számára. Az egyedi kereső-optimalizált tartalom biztosított legyen. Az elkészült honlap, a tartalom, a domain Megrendelők tulajdonát képzik.
 3. Szolgáltató feladata a Megrendelőkkel közösen a portál tartalmának megírása, összeállítása, majd ez alapján az elfogadott tartalom feltöltése.
 4. Szolgáltatónak a Megrendelők közreműködésével kell kialakítani az elkészülő a honlapot az adott kisvállalkozásra testreszabott formában.
 5. A szolgáltatási feltételeket a Szolgáltatónak a városi-kamarai elvárások tükrében kell kialakítania.
 6. A Szolgáltatónak két évre vonatkoztatva a vállalkozás nevét tartalmazó domain és email-cím árát is biztosítania kell, melynek tulajdonjoga Megrendelőké lesz a kezdetektől fogva.
 7. A portálrendszer feleljen meg a modern webfejlesztési követelményeknek, továbbfejlesztése megfelelően biztosított legyen. Az oldalak következetesen használják ki a HTML5-el érkező új elemeket (landmarks).
 8. A rendszer alkalmassá tehető legyen egyedi igények kezelésére is, különös tekintettel számlázási és webshop- kapcsolat megteremtésére.
 9. A kialakított portál reszponzív legyen.
 10. A portálrendszer kialakításáért felelős Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara megjelenítése jól látható helyen biztosított legyen. A Szolgáltatást biztosító fejlesztő neve. logója az impresszumban szerepeljen.
 11. A Szolgáltató feladata a tartalomfeltöltés keretében elkészíteni az egyedi faviconokat.
 12. A Szolgáltató feladata a Google Analytics és a Search Console megfelelő kialakítása és integrálása. Az ezekhez tartozó fiókok Megrendelők tulajdonát kell, hogy képezzék.
 13. A nyertes portálok alkalmazhatósága és használata fél év után a Search Console és az Analytics alapján felülvizsgálatra kerüljön.
 14. A Szolgáltatóval kötendő szerződésben kerülnek részletezésre a fizetési feltételek. Az elvégzett munka értéke teljesítésigazolás alapján kerül kiegyenlítésre.

 

Pályázat értékelése:

 

A szolgáltatói pályázatok elbírálását a VMKIK erre létrehozott Bizottsága végzi.

Az elvárásokban megfogalmazott kritériumok figyelembe vételével, a legkedvezőbb és legteljesebb szolgáltatást biztosító Ajánlatadó ajánlata kerül kiválasztásra a rendelkezésre álló keretösszeg tükrében.

Az elbírálásnál előny:

 • önkéntes kamarai tagság
 • szombathelyi székhely
 • vállalkozói referenciák ajánlással

 

A pályázati keretösszeg: 5.000.000,- Ft

 

 • A pályázat benyújtási határideje: 2018. április 24, 13 óra.
 • A pályázat elbírálása: 2018. április 25.

 

A pályázat benyújtása: elektronikusan, a vmkik@vmkik.hu  email-címre, a tárgyban „Digitális Szombathely” megnevezéssel

 

 • A szerződéskötés tervezett időpontja: 2018. május
 • A honlapok kivitelezésének határideje: 2018. november 30.

 

További információk a fenti email-címen illetve a VMKIK titkárságán kérhetők (94/501858)

A bejegyzés elkészítését a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatta. A kamara célja, hogy az itt megjelent információkkal és további, ehhez hasonló tartalmakkal segítse a helyi vállalkozókat az üzleti fejlődésben.