Ünnepséget szervezett a kamara a Szakma Sztár Fesztiválon eredményesen szereplő Vas megyei diákoknak és tanáraikna

Kilenc dobogós helyezéssel tértek haza a Vas megyei diákok a 2018-as Szakma Sztár Fesztiválról. A döntőbe összesen 12 tanuló került be. Nekik és a felkészítő tanáraiknak ünnepélyes külsőségek mellett gratuláltak a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VMKIK) képviselői.

A kamara székházában megtartott eseményen Kovács Vince, a VMKIK elnöke elmondta: “A versenyen résztvevő 290 Vas megyei tanuló számát és az elért helyezések arányát nézve az összes megye közül a miénk lett a harmadik legeredményesebb.” Hozzátéve azt, hogy a második helyről sem sokkal maradt le a térség. A kamara elnöke beszédében kitért arra, hogy a diákok sikere mögött komoly csapatmunka áll. Így a tanulók munkájának értékelése mellett fontos, hogy a felkészítők felé is kifejezzék az elismerésüket. Így is tettek. Az ünnepségen a döntőbe jutott tanulóknak és a felkészítő tanáraiknak Kovács Vince mellett Balogh Károly Zsolt, a VMKIK főtitkára és Pócza Zsolt, az Uniriv Kft. ügyvezetője, a kamara elnökségének tagja gratulált.

SzakmaSztár

A fotó: Csoportkép a kamarai ünnepségen résztvevő, a Szakma Sztár Fesztiválon helyezést elért Vas megyei diákokról.

- VasiGazdaság

A bejegyzés elkészítését a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatta. A kamara célja, hogy az itt megjelent információkkal és további, ehhez hasonló tartalmakkal segítse a helyi vállalkozókat az üzleti fejlődésben.

Szólj hozzá!

Muszáj bejelentkezned, hogy hozzászólhass!